LLIURAMENT DEL PREMI DEL LOGO DEL CENTENARI

0
628

Aquest dimecres 10 de juny s’ha realitzat el lliurament del premi al guanyador del concurs del logotip oficial del Centenari de la Federació Catalana d’Atletisme. L’acte s’ha realitzat a la seu de la Federació Catalana i el president de la federació, Joan Villuendas ha estat l’encarregat de lliurar el corresponent premi.| L’autor del disseny guanyador ha estat en Xavi Malet i Mumbrú, dissenyador gràfic de professió. Va estudiar a l’Escola Superior d’Arts Aplicades i Oficis Artístics La Llotja i es va especialitzar en el disseny gràfic. Actualment treballa com a free-lance i anteriorment ho havia fet per a estudis de disseny i agencies de comunicació i publicitat com DDB Barcelona. Ha treballat per a l’Ajuntament de Barcelona, l’Ajuntament d’Agramunt, DDB Barcelona, Stradivarius i altres empreses. Assenyalar també que actualment té una forta vinculació amb l’atletisme ja que els seus fills, la Duna i en Roc, són atletes. El logotip guanyador serà la imatge dels actes del Centenari, de la pròpia FCA i de l’activitat ordinària durant el període de temps que se celebrarà el Centenari.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.