CAP A LA META

0
703

Avui dimecres 10 de juny a les 20,00 hores, es realitzarà la presentació i projecció del Documental “Cap a la meta” als Cinemes Girona de Barcelona, al carrer Girona 175. Aquest documental té com a un dels protagonistes a la Beatriz Pascual, que assistirà a la presentació.| El documental segueix de ben a prop les evolucions de tres atletes, cadascun amb situacions personals i professionals molt diverses. El Rolando Saquipay s’entrena a l’Equador, mentre que el Claudio Villanueva (equatorià nacionalitzat espanyol) i la Beatriz Pascual ho fan al CAR de Sant Cugat amb unes condicions molt més propícies pels èxits. Però, compte, que sovint amb esforç i sacrifici no n’hi haurà prou. Aconseguiran els seus objectius? El documental, coproduït per Clack, Dominio Digital i Televisió de Catalunya amb el suport d’Ibermèdia i l’ICEC, ha estat dirigit per l’equatorià Diego Ortuño, i té una durada de 52 minuts. L’estrena al nostre país serà dijous 11 de juny a les 23:15 h al programa El Documental del Canal 33. L’acte que es clourà amb una taula rodona de moment amb la presència confirmada de la mateixa Beatriz Pascual, del periodista i esportista de fons Rafa Navarro, el responsable de la productora Clack Eloi Aymerich i moderada per un periodista de la Revista Fosbury. Pots demanar la teva invitació gratuïta a: premsa@alameta.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.