CAP A LA META

0
534

Avui dimecres 10 de juny a les 20,00 hores, es realitzarà la presentació i projecció del Documental “Cap a la meta” als Cinemes Girona de Barcelona, al carrer Girona 175. Aquest documental té com a un dels protagonistes a la Beatriz Pascual, que assistirà a la presentació.| El documental segueix de ben a prop les evolucions de tres atletes, cadascun amb situacions personals i professionals molt diverses. El Rolando Saquipay s’entrena a l’Equador, mentre que el Claudio Villanueva (equatorià nacionalitzat espanyol) i la Beatriz Pascual ho fan al CAR de Sant Cugat amb unes condicions molt més propícies pels èxits. Però, compte, que sovint amb esforç i sacrifici no n’hi haurà prou. Aconseguiran els seus objectius? El documental, coproduït per Clack, Dominio Digital i Televisió de Catalunya amb el suport d’Ibermèdia i l’ICEC, ha estat dirigit per l’equatorià Diego Ortuño, i té una durada de 52 minuts. L’estrena al nostre país serà dijous 11 de juny a les 23:15 h al programa El Documental del Canal 33. L’acte que es clourà amb una taula rodona de moment amb la presència confirmada de la mateixa Beatriz Pascual, del periodista i esportista de fons Rafa Navarro, el responsable de la productora Clack Eloi Aymerich i moderada per un periodista de la Revista Fosbury. Pots demanar la teva invitació gratuïta a: premsa@alameta.com

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.