“El documental” estrena “Cap a la meta”

0
678

Aquest Dijous 11, a les 23.20, l’espai del 33 “El documental” estrena “Cap a la meta”, de Diego Ortuño, un film que segueix la preparació de tres atletes per als Jocs Olímpics de Londres 2012 durant un any.
Tres atletes de països diferents es preparen per als Jocs Olímpics de Londres 2012. L’un, amb recursos limitats, i els altres, amb gran suport, descobriran que la veritable competició és amb si mateixos. El Rolando Saquipay va néixer a Cuenca, l’Equador. Els seus recursos econòmics són limitats però la seva perseverança l’ha portat a ser un atleta destacat. Tot i així, encara necessita el suport econòmic dels seus pares perquè la seva carrera esportiva no li dóna prou per viure.| A l’altra banda del món, la Beatriz Pascual s’ha convertit en una de les representants principals de l’atletisme català i espanyol. Diàriament s’enfronta a un entrenament molt dur que potencia les seves qualitats esportives. Els sacrificis de la seva professió l’han fet haver de deixar de costat moltes coses en la seva vida personal. El Claudio Villanueva, igual que el Rolando, va néixer a Cuenca. En veure que la seva carrera esportiva no tenia futur a l’Equador, va decidir emigrar a Catalunya. Avui, lluny de la seva terra i de la seva família, el Claudio s’entrena juntament amb la Beatriz Pascual al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès. Aquests tres esportistes tenen una cosa en comú: volen guanyar una medalla als propers Jocs Olímpics de Londres 2012. “Cap a la Meta” segueix en paral·lel la història dels tres atletes. No se centra només en l’aspecte esportiu sinó que també mostra la seva vida personal i tots els sacrificis que han de fer per aconseguir el seu objectiu. Es contrasta els recursos amb què compta cadascun d’ells posant èmfasi en l’esforç que realitzen i la seva lluita per aconseguir la medalla. El documental els segueix en la seva classificació, preparació i participació en els Jocs Olímpics de Londres 2012 però no pretén mostrar una competició entre ells sinó que la veritable competició és de cadascú amb si mateix. Aquesta és una història de sacrifici i esforç personal en què es pot apreciar tot el que les persones estan disposades a fer per arribar a la meta que es proposen. Fitxa tècnica Direcció: Diego Ortuño Guió: Diego Ortuño i Ariadna Vázquez Realització: Eloi Aymerich Productor: Meritxell Ribas, Joan Salicrú Productor executiu TVC: Jordi Ambrós Productor delegat TVC: Joan Pavón Director fotografia: Diego Ortuño i Eloi Aymerich Muntatge i grafismes: Diego Ortuño Director de producció: Ariadna Vázquez Música: Mauricio Cevallos Una producció de Clack Audiovisual en coproducció amb Televisió de Catalunya i Dominio Digital, amb el suport d’Ibermedia i l’ICEC (Institut Català d’Empreses Culturals). tv3.cat/eldocumental tv3.cat/documentals twitter.com/eldocumental33

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.