RUTA 7 DE JUNY

0
554

El proper diumenge 7 de juny es disputaran dos curses corresponents al calendari català de ruta.
La tercera edició de la Cursa Solidària AFNE amb el lema “Corre per Etiòpia” al Parc de Collserola, organitzada per l’Associació de Famílies de Nens i Nenes d’Etiòpia (AFNE), amb el suport del Patronat del Parc de Collserola. Aquesta cursa té finalitats benèfiques i els diners recaptats són per a la cooperació amb l’objectiu de la construcció de pous en zones d’extrema sequia. La sortida i arribada estan situades a la plaça Mireia i el circuit té una distància de 5.660 metres per la Carretera de les Aigües i el Parc Natural de Collserola.| La primera edició de la Women Race El Corte Inglés de Sabadell 2015, organitzada per l’Associació Esportiva Ciutat Vella i la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat. Una cursa solidària que destinarà part dels seus beneficis a Oncolliga. La sortida es donarà a les 09,30 h amb sortida i arribada a l’Avinguda Francesc Macià i un recorregut urbà de 5 km.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.