MÍTING INTERNACIONAL DE PALAFRUGELL-COSTA BRAVA

0
727

El proper dissabte 6 de juny, se celebrarà la 23a edició del Míting
d’Atletisme Palafrugell – Costa Brava a l’Estadi Municipal Josep Pla i Arbonès de Palafrugell. Està prevista la participació d’uns 300 atletes de 20 països, amb algunes proves reservades a atletes de les categories de promoció. El Míting oferirà premis en metàl·lic a les millors marques per taula internacional obertes a tots els participants i una part destinada a atletes amb llicència de la Federació Catalana d’Atletisme.| L’esdeveniment atlètic començarà a les 17,00 hores i es podrà seguir en directe per Internet a través de Vincosport. Podem destacar la participació de l’Angel Mullera a la prova dels 3.000 m obstacles, en la que també participarà el jove Jordi Torrents i Als 800 metres participarà Marc Alcalà. En noies, podem destacar la presència de Míriam Ortiz als 1500 m, Tamara del Rio als 100 m tanques i Èlia Pascual en javelina. De la participació internacional podem destacar a l’atleta cubà Wilfredo Martínez, finalista olímpic en salt de llargada, els llançadors de disc Federico Apoloni (Italià) y Lois Maikel Martinez (Cuba), ambdós amb marques superiors a 60 metres, l’atleta haitiana Marlena Wesh que farà els 100 m i 200 metres, i la llançadora cubana Nora Aida Bicet en javelina. Aquest míting forma part del circuit EAP, Europe Athletisme Promotion, que programa 17 reunions a l’aire lliure i 2 en pista coberta.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.