MÍTING INTERNACIONAL DE PALAFRUGELL-COSTA BRAVA

0
549

El proper dissabte 6 de juny, se celebrarà la 23a edició del Míting
d’Atletisme Palafrugell – Costa Brava a l’Estadi Municipal Josep Pla i Arbonès de Palafrugell. Està prevista la participació d’uns 300 atletes de 20 països, amb algunes proves reservades a atletes de les categories de promoció. El Míting oferirà premis en metàl·lic a les millors marques per taula internacional obertes a tots els participants i una part destinada a atletes amb llicència de la Federació Catalana d’Atletisme.| L’esdeveniment atlètic començarà a les 17,00 hores i es podrà seguir en directe per Internet a través de Vincosport. Podem destacar la participació de l’Angel Mullera a la prova dels 3.000 m obstacles, en la que també participarà el jove Jordi Torrents i Als 800 metres participarà Marc Alcalà. En noies, podem destacar la presència de Míriam Ortiz als 1500 m, Tamara del Rio als 100 m tanques i Èlia Pascual en javelina. De la participació internacional podem destacar a l’atleta cubà Wilfredo Martínez, finalista olímpic en salt de llargada, els llançadors de disc Federico Apoloni (Italià) y Lois Maikel Martinez (Cuba), ambdós amb marques superiors a 60 metres, l’atleta haitiana Marlena Wesh que farà els 100 m i 200 metres, i la llançadora cubana Nora Aida Bicet en javelina. Aquest míting forma part del circuit EAP, Europe Athletisme Promotion, que programa 17 reunions a l’aire lliure i 2 en pista coberta.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.