LOGO DEL CENTENARI DE LA FCA

0
550

El passat dimecres 3 de juny es va reunir el jurat per tal d’escollir el logotip oficial del Centenari de la Federació Catalana d’Atletisme. El disseny presentat per Xavi Malet i Mumbrú va ser el guanyador del concurs públic convocat per la FCA. La convocatòria ha estat un èxit, ja que es van presentar 61 treballs, tots d’una gran qualitat. En properes dates es farà l’acte del lliurament del premi a l’autor i la presentació oficial del logotip a la seu de la Federació Catalana d’Atletisme.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.