RUTA 31 DE MAIG

0
724

El proper diumenge 31 de maig, el calendari català de ruta disposa de tres bones ofertes a El Prat del Llobregat, Montcada i Reixac i Barcelona. La 16a CX Cursa Delta Prat, organitzada pel club Pratenc AA i El Periòdic Delta. La sortida es donarà a les 09.00 hores a les Pistes Moisès Llopart del Complex Esportiu Municipal Sagnier, sobre una distància de 10 km en un circuit de 5 km al que es donarà dues voltes.| La 10a edició de la Milla Urbana de Montcada i Reixac, organitzada per l’Ajuntament de la ciutat, la Joventut Atlètica Montcada i l’Institut Municipal d’Esports i Lleure. L’esdeveniment atlètic començarà a partir de les 10h del matí amb la festa major del poble i amb curses de les diferents categories. El circuit es troba situat a la Rambla dels Països Catalans, al costat del Pavelló Municipal Miquel Poblet de Montcada i Reixac. També diumenge, se celebrarà la 3a Cursa DiR Guardia Urbana de Barcelona, organitzada per l’empresa DiR amb el suport de l’Ajuntament de la ciutat, sobre una distància de 10km que recorrerà l’Avinguda Diagonal sempre en línia recta. La sortida es donarà a les 08,30 hores al Palau Reial de Pedralbes i l’arribada Passeig Garcia Faria – Selva de Mar.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.