OBERTES LES INSCRIPCIONS PER LA PUJADA A L’ERMITA DE SANT JOAN

0
507

JA ESTAN OBERTES LES INSCRIPCIONS PER LA TRADICIONAL PUJADA A L’ERMITA DE SANT JOAN DE MONTBLANC, QUE TÉ LLOC CADA 24 DE JUNY
Un any més ja està a punt la tradicional pujada a l’ermita de Sant Joan de Montblanc, que des de fa 22 anys organitza el Club Atlètic Montblanc en pro de la reconstrucció de l’ermita de Sant Joan. La pujada, de 9,2 quilòmetres surt des de la plaça Major de Montblanc a les 9 del matí i arriba a l’ermita de Sant Joan, després de passar per camins i pistes d’una gran bellesa. A l’arribada els participants poden gaudir de l’ermorzar que cada any preparen els ermitans de Sant Joan i del record de la pujada. Les inscripcions poden fer-se fins el 22 de juny o a l’arribar als 100 participants. El mateix dia també té lloc la caminada a l’ermita de Sant Joan,de 9,2 quilòmetres i sortida a a les 7:30h del matí. No us la perdeu!

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.