CX Cursa Delta Prat 10km

0
741

El director del Periòdic Delta, Josep Maria Canalias, la presidenta del Pratenc AA, Patricia Galdames, i el director de la zona Barcelona-Llobregat de CatalunyaCaixa, Ignasi Martínez, s’han trobat aquesta tarda amb l’objectiu de refermar la col•laboració en l’organització de la CX Cursa Delta Prat 2015. | En aquesta trobada s’ha presentat també la primera samarreta física de la cursa que enguany portarà la marca del Circuit CX-Grup BBVA al dors, fent referència al circuit de curses patrocinades per CatalunyaCaixa, en les quals hi corre el seu equip d’empleats i familiars CX. Aquest esdeveniment atlètic, de referència al Prat de Llobregat, porta el símbol de CatalunyaCaixa al seu nom des de fa ja 3 edicions per deixar constància d’aquesta implicació en el projecte. El proper 31 de maig el Prat de Llobregat es vesteix de festa i de running per acollir la 16a edició de la CX Cursa Delta Prat. El Club Pratenc Associació d’Atletisme i el Periòdic Delta, amb el suport de l’Ajuntament del Prat, estaran al capdavant de l’organització d’aquesta cursa que ja és un emblema entre les que es fan a tota la geografia catalana. El circuit pla i homologat de 10 km, ideal per fer marca, amb sortida i arribada a les pistes d’atletisme Moisès Llopart del Complex Esportiu Sagnier, recorre carrers i avingudes de la ciutat. A més, la cursa per a 1.000 participants, inclou animació per fer-la més amena i gaudir-la amb un caire més festiu. Ja han confirmat la seva assistència a la CX Cursa Delta Prat 2015 els pratencs; Sergio Enríquez i Antonio Godoy, així com el corredor de Mataró, Enrique Luque. CatalunyaCaixa acaba d’iniciar una nova etapa dins el Grup BBVA reafirmant els valors de proximitat com a base de la seva filosofia. Així, CX es defineix per estar al costat del territori i de la seva gent i recolza activitats com aquesta, que s’identifica amb un àmbit local i s’apropa al dia a dia de les persones. CatalunyaCaixa està molt lligada al Prat de Llobregat ja que el seu centre tecnològic està ubicat en aquesta població. De fet, l’equip més nombrós a la prova esportiva és l’equip CX, on a la passada edició 2014 hi va tenir més de 250 corredors.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.