RUTA 16 i 17 DE MAIG

0
659

Aquest cap de setmana, el calendari català de ruta disposa de quatre bones ofertes.
Dissabte 16 es disputarà la 2a Cursa de l’Ascensió, organitzada per Crack Sport Club, donarà la sortida a les 10 hores al carrer Josep Andreu de Granollers amb dos recorreguts, un de 10 km i un altre de 5 km amb un circuit de muntanya, sense asfalt.| Diumenge 17 se celebrarà la 29a Cursa Popular Nou Barris, organitzada pel Club Atletisme Nou Barris de Barcelona. Es disputarà sobre una distància de 10 km i es donarà la sortida a les 09.30 hores al Passeig Andreu Nin, davant del centre comercial Heron City. Paral·lelament es realitzaran curses infantils i adaptades. També diumenge es realitzarà la 4a Cursa de 5 km i 10 km Ciutat de Vilanova, organitzada pel Club Atletisme AtletesVng i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, amb sortida i arribada al Passeig Marítim, a la recta de la Plaça del Port. La sortida es donarà a les 09.00 hores la cursa de 5 km i a les 10 hores la dels 10 km. El mateix diumenge 17 es disputarà la 3a Cursa del California Sports de Terrassa, organitzada pel Club Esportiu California Sports, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa. El festival atlètic començarà a les 10,00 hores amb les curses de promoció i a les 11,00 la cursa de 5 km. Amb sortida i arribada ubicada al carrer Tren de Baix de la capital vallesana.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.