LA FEDERACIÓ BUSCA EL LOGO DEL SEU CENTENARI

0
445

La Federació Catalana d’Atletisme, amb motiu de la celebració del centenari de la seva fundació, convoca el concurs públic per a trobar el disseny del logotip oficial del mencionat Centenari de la Federació Catalana d’Atletisme. | El concurs és obert a tothom i pretén estimular la creativitat i la participació de la família atlètica catalana per a fomentar la difusió del Centenari de la FCA. El logotip guanyador serà la imatge dels actes del Centenari, de la pròpia FCA i de l’activitat ordinària durant el període de temps que se celebrarà el Centenari. Està dotat amb un premi en metàl·lic de 750 € i el termini de presentació finalitzarà el proper divendres 29 de maig. En el document adjunt trobareu les bases del concurs i tota la informació necessària.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.