L’Aplec de la Salut a Sabadell es queda sense Cros degut a les ventades

0
458

Aquest any però, degut a les ventades del passat mes de desembre, no es podrà celebrar el Cros de la Salut per motius de seguretat. El Cros de la Salut portava nou edicions realitzant-se sense interrupcions. El tinent d’alcalde de Presidència i regidor d’Esports, Josep Ayuso, ha manifestat que: Arran de les ventades del passat 9 de desembre i el mal estat d’alguns arbres no és recomanable la celebració del Cros per motius de seguretat” i ha puntualitzat que “pel que fa a la visita de la zona, tot l’àmbit de la Salut està correctament senyalitzat per tal de gaudir de l’espai sense problemes”.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.