HOMENATGE AL CENTENARI DE LA FEDERACIÓ CATALANA D’ATLETISME

0
639

VIè Barcelona Internacional FICTS Festival

El proper dijous 7 de maig a les 20,00 hores, a la seu del Museu Olímpic i de l’esport Joan Antoni Samaranch, el festival retrà un homenatge a la història de l’atletisme català amb motiu de la celebració del centenari de la fundació de la Federació Catalana d’Atletisme. Juntament amb aquest acte commemoratiu com a eix central, es programarà una sessió dedicada als millors curtmetratges de la secció oficial on l’atletisme serà el rei indiscutible de la pista.| L’esdeveniment es realitzarà a l’auditori del Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch i l’entrada és gratuïta.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.