HOMENATGE AL CENTENARI DE LA FEDERACIÓ CATALANA D’ATLETISME

0
514

VIè Barcelona Internacional FICTS Festival

El proper dijous 7 de maig a les 20,00 hores, a la seu del Museu Olímpic i de l’esport Joan Antoni Samaranch, el festival retrà un homenatge a la història de l’atletisme català amb motiu de la celebració del centenari de la fundació de la Federació Catalana d’Atletisme. Juntament amb aquest acte commemoratiu com a eix central, es programarà una sessió dedicada als millors curtmetratges de la secció oficial on l’atletisme serà el rei indiscutible de la pista.| L’esdeveniment es realitzarà a l’auditori del Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch i l’entrada és gratuïta.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.