CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MITJA MARATÓ

0
497

Benito Ojeda i Hasna Bahom, Campions.
El passat diumenge 3 de maig, es va celebrar la 24a edició del Campionat de Catalunya de Mitja Marató, en el marc de la VIa Mitja Marató d’Empúries, organitzada per l’Ajuntament de l’Escala. Hasna Bahom (La Sansi) ha revalidat el títol femení amb un temps de 1h20’43 i Benito Ojeda (DC F) ha aconseguit el campionat amb una marca de 1h11’57”. Cal destacar que Benito Ojeda (CAIE Domingo Catalán ) aconsegueix el seu cinquè títol autonòmic de l’especialitat, ja que es va proclamar campió en les edicions de 1993, 94, 96 i 97.
Resultats.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.