CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARXA PER CLUBS

0
495

L’ISS-L’Hospitalet, Campió en homes i dones
El passat diumenge 3 de maig es va celebrar el 34è Campionat de Catalunya Absolut de Marxa Atlètica per Clubs en el marc de 2n Gran Premi de Marxa Tino Ruiz. L’ISS-L’Hospitalet ha aconseguit el títol autonòmic tant a la categoria masculina com en la femenina. A la classificació individual, Nil Rodés (AAC) s’ha imposat en la cursa masculina de 10 km amb un temps de 44’11”3 i Carme Robles (Av Manresa) en la femenina a la cursa de 5 km amb 25’55”81.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.