7 RÈCORDS DE CATALUNYA

0
812

Aquest cap de setmana, 1, 2 i 3 de maig, s’han aconseguit 7 rècords de Catalunya en diferents categories i distàncies de les considerades atípiques. Cal destacar la millor marca catalana absoluta a l’aire lliure de la Clàudia Garcia (FCB) que amb un registre de 1,88 m, aconseguit dissabte 2 a Austin (USA), millora en dos centímetres l’anterior marca a l’aire lliure que datava de 1988. Cal assenyalar que amb la normativa actual es considera com a rècord de Catalunya absolut la millor marca aconseguida indistintament a l’aire lliure o en pista coberta, i la Clàudia García va establir aquest hivern el rècord de Catalunya en 1,90 metres.| Diumenge 3, durant la celebració la II Diada de la Velocitat a Sant Cugat del Vallès, la Zoya Naumov (AAC) va establir un nou rècord de Catalunya promesa de 500 metres amb un registre de 1’13”72. A la mateixa cursa, la Sara Gallego (CE Universitari) va marcar 1’16”34 que representa millor marca catalana de la categoria cadet i juvenil. En el mateix festival atlètic santcugatenc, Marcel Mondrià (FCB) va establir una millor marca júnior de 300 metres amb 35’27”, Pol Retamal (CE Penedès) va millorar el rècord autonòmic juvenil de 150 metres amb 16’66” i Tomàs Revilla (CA St Just) va fer el mateix amb el de 500 metres cadet amb 1’10”03. També en Robert Díez (CA FCM), el passat divendres 1 a Praga, va establir una nova millor marca catalana absoluta de 500 metres amb un registre de 1’06”03.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.