RUTA 1 i 3 DE MAIG

0
687

El proper cap de setmana, el calendari català de ruta disposa de tres bones ofertes. Divendres 1 de maig se celebrarà la XXIVa Milla Urbana i VI Solidària de Santa Eulàlia – Memorial David Sánchez i Óscar Vizcaíno, organitzada per L’Agrupació Esportiva Santa Eulàlia i l’ONG Asomobe amb la col·laboració de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat. La sortida es donarà a les 9,00 hores a l’Avinguda del Carrilet de l’Hospitalet.| Diumenge 3 de maig es disputarà la VIa Mitja Marató d’Empúries, organitzada per l’Ajuntament de l’Escala, aquest any també representa el Campionat de Catalunya de Mitja Marató. Conjuntament es disputarà la XIIIa Marató d’Empúries i Els 10 km d’Empúries. La sortida es donarà a les 8,30 hores al Museu d’Arqueologia d’Empúries amb un circuit que passarà pels nuclis urbans i paisatgístics de L’Escala i Sant Martí d’Empúries. També diumenge se celebrarà la IVa Cursa de Vallparadís, organitzada per la Unió Atlètica Terrassa, amb sortida i arribada a les pistes d’atletisme municipals de Can Jofresa i que transcorrerà pels voltants del Parc de Vallparadís de Terrassa. Es disputaran dues curses simultànies, de 10 km i 5 km, amb sortida a les 10,00 hores i una vegada a la meitat del parc hi haurà una bifurcació per separar els corredors.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.