CAMPIONAT D’ESPANYA DE FEDERACIONS DE PROVES COMBINADES

0
535

El proper cap de setmana, 2 i 3 de maig, se celebrarà la vint-i-set edició del Campionat d’Espanya de Federacions Autonòmiques de Proves Combinades a Cartagena. Els atletes catalans que han estat seleccionats per a disputar aquest títol són Bernat Parpal (FCB) i Jesús Castillo (Cornellà At) en homes, i Tamara del Rio (AAC) i Emília del Hoyo (Av Manresa) en dones.| La selecció catalana ha estat històricament protagonista en aquesta competició estatal per comunitats, ja que ha guanyat el títol en 12 ocasions en la categoria femenina i 7 en la masculina.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.