CAMPIONAT D’ESPANYA DE FEDERACIONS DE PROVES COMBINADES

0
468

El proper cap de setmana, 2 i 3 de maig, se celebrarà la vint-i-set edició del Campionat d’Espanya de Federacions Autonòmiques de Proves Combinades a Cartagena. Els atletes catalans que han estat seleccionats per a disputar aquest títol són Bernat Parpal (FCB) i Jesús Castillo (Cornellà At) en homes, i Tamara del Rio (AAC) i Emília del Hoyo (Av Manresa) en dones.| La selecció catalana ha estat històricament protagonista en aquesta competició estatal per comunitats, ja que ha guanyat el títol en 12 ocasions en la categoria femenina i 7 en la masculina.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.