CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARXA PER CLUBS

0
489

El proper diumenge 3 de maig se celebrarà el 34è Campionat de Catalunya Absolut de Marxa Atlètica per Clubs en el marc de 2n Gran Premi de Marxa Tino Ruiz, organitzat pel club Girona Costa Brava-CAP a l’Estadi Municipal Josep Pla Arbonès de Palafrugell. El festival atlètic començarà a les 10,00 hores amb la cursa masculina de 10 km.| L’ISS-L’Hospitalet i l’Agrupació Atlètica de Catalunya són els actuals campions de les categories masculina i femenina, respectivament, ja que van aconseguir el títol la temporada passada al mateix escenari.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.