SUMARI DEL NÚMERO 340 DE REVISTA MARATHON

0
695

En aquets número dediquem la PORTADA y el primer reportatge a la ZURICH MARATÓ BARCELONA: una edició de gran nivell gràcies els atletes d’elit africans en un circuit ple de públic donant ànims als participants. Continuem amb l’EDREAMS MITJA MARATÓ, on l’atleta kenyana Florence Kiplagat va batre els rècords de la prova i dels km 15 i 20. ALTES TEMES: MARATEST de Badalona: la quarta edició de la cursa-test aplega 3.500 participants. UNIRUM: primera edició d’aquesta cursa per als universitaris. MITJA MARATÓ DE GAVÀ: en el 20è aniversari la cursa registra 2.200 atletes. Cursa BARRI DE SANT ANTONI: Victòria de Driss Lakhouaja per setè any consecutiu. MITJA MARATÓ DE TERRASSA: per només un segon no es bat el rècord de la prova. Mitja Marató de Montornès: gran èxit del club organitzador aconseguim el 4r i 5è lloc de la general i premi per equips. Mitja del PLA DE L’ESTANY: Banyoles acull una nova edició de la prova, de gran nivell. ENTREVISTA: En la secció I tu, a més de córrer, què fas?, MYRNA MATES: “Soc mestra sabatera”. I per acabar: Flaixos d’atletisme. El més important de l’actualitat internacional del nostre esport. El món del triatló on Mario Mola comença les Sèries Mundials guanyant a Abu Dhabi. I com l’últim article els 10k de Vilafranca del Penedès, l’atleta català Roger Roca és el gran protagonista de la cursa.| A les pàgines centrals, com és habitual, trobareu el CALENDARI de les properes proves populars. Hi incloem les dades bàsiques de cada competició, amb un telèfon de contacte o una adreça d’e-mail per fer la inscripció o demanar informació de la prova. Si tot això us interessa però encara no rebeu la nostra revista, US PODEU FER SUBSCRIPTORS de MARATHON A TRAVÉS DE LA PÀGINA WEB: www.revistamarathon.com (recordeu que Marathon NO es ven als quioscos, només es distribueix per subscripció). ENGUANY OBSEQUIEM ELS NOUS SUBSCRIPTORS AMB UN BONIC BRAÇALET PER PORTAR EL MÒBIL durant els entrenaments. Subscripció més obsequis: 36 euros l’any (6 números).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.