Èxit a la 3a Cursa Popular del Masnou amb més de 800 inscrits

0
657

Edgars Sumskis de Letònia i Sonia López, s’han proclamat guanyadors de la tercera edició de la cursa popular del Masnou de 5km, organitzada pel Club Atletisme La Sansi amb la col·laboració de l’ Ajuntament i Club Nàutic del Masnou amb més de 800 inscrits .| Gran matinal, on esportistes de totes les edats participaven en una cursa única de 5km. A www.cursaelmasnou.com trobareu les primeres fotografies i vídeos de la cursa. Demà a la web tindrem prop de 1.500 fotografies gratuites. Classificació Masculina 5km 1. Edgars Sumskis (Club La Sansi) 15`42 2. David Campo (Lluïsos de Mataró) 3. Rubén Ríos Zapater Classificació Femenina 5km 1. Sonia López 19’48 2. Patricia Fernandez (Club La Sansi) 3. Sonia Gallego (Club La Sansi)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.