Doble ració de triatlons a Catalunya : Sant Carles de la Ràpita i Blanes

0
854

La Federació Catalana de triatló ha iniciat una nova temporada de triatló amb dues competicions celebrades el passat diumenge com son la primera jornada de la Lliga nacional de l’especialitat a Sant Carles de la Ràpita , sota una exigent distància de doble Olímpica : 3.000 metres de natació a mar obert , tot seguit 90 quilòmetres de ciclisme de carretera a l’espectacular recorregut anada i tornada a Sant Jaume d’Enveja i per acabar una cursa a peu de 20 quilòmetres. Així mateix també s’ha celebrat un altre triatló a Blanes aquest amb les distàncies sprint : 750 metres de natació a mar obert , seguits de 20 quilòmetres de ciclisme de carretera en un traçat urbà i una cursa a peu de 5 quilòmetres.| A Sant Carles de la Ràpita victòria absoluta pel triatleta de Manresa Xavier Torrades ( Club Natació Reus Ploms) seguit del seu company de Club Erik Merino i tercer classificat Albert Reig ( Club Triatló Prosan).Per equips 1º Club Natació Reus Ploms ( Torrades-Merino-Bermejo) 2º CE Picornell ( Montguillot-Mari-Montserrat) 3º Centre Natació Mataró ( Fauria-Rovira-Rovira) En fèmines triomf per Ester Hernández ( Club Natació Reus Ploms ) seguida de Verónica Andrea Aveni ( Club Natació Vic-etb) pujant fins el tercer graó del podi Raquel del Aguila ( Triatló BCN-triforfun).Per equips meritori doblet del Club Natació Reus Ploms (Hernández-Rus-Magem) La triatló de Blanes dins de la categoria masculina victòria pel triatleta d’Olot Nan Oliveras ( CE Where is the limit ? ) amb el segon lloc de Iñaki Baldellou ( Club Natació Vic-etb) i la tercera posició de Daniel González ( Centre Natació Mataró ) .Per equips 1º Fasttriatlón CD ( Garcia –Parreño-Galán) 2º Club Natació Vic-etb ( Baldellou-De la Mora-Salvans) 3º Centre de Natació Mataró ( González-Cortijo-López). A la categoria femenina les tres primers posicions absolutes per tres triatletes sub-23 , primera posició per Anna Flaquer ( Fasttriatlón CD) 2ª Núria Peix ( Club Natació Vic-etb) 3ª Marta Sánchez ( Club Natació Vic-etb).Per equips 1ª Fasttriatlón CD ( Flaquer-Conesa-Batlle) 2ª Club Natació Vic-etb ( Peix-Sánchez-Molino) 3ª Club Triatló Granollers ( Codina-Montoro-Montaña). Peu de foto : triatletes apunt de la sortida

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.