31a Milla Sagrada Família – 9è Trofeu Internacional Ciutat de BCN

0
1040

Adel Mechaal i Solange Pereira s’imposen al Trofeu Internacional Ciutat de Barcelonabr> La Milla celebra les sèries populars amb 2.042 atletes inscrits i la cursa de 8 quilòmetres Les 5 Milles s’estrena amb 267 corredors
L’atleta del AA Palamós, Adel Mechaal, s’ha imposat amb autoritat en categoria masculina i s’ha adjudicat el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona – Gran Premi Gaudí SPORT, les sèries professionals de la Milla Sagrada Família, que organitza la Fundació Claror, i que ha tingut lloc aquest matí al voltant del temple de la Sagrada Família de Barcelona.| Adel Mechaal (4’06”) s’ha imposat amb claredat en la sèrie masculina després d’encapçalar des de bon començament la cursa imposant un ritme que cap altre rival ha pogut aguantar. El corredor de l’AA Palamós ha passat per meta per davant de Marc Alcalà (4’09”) i Llorenç Sales (4’12’) que s’han disputat el segon i tercer esglaó del podi. Mechaal s’ha mostrat molt satisfet del seu triomf i ha declarat davant dels mitjans de comunicació que “des del principi he volgut imposar un ritme molt fort perquè sabia que podia rebre atacs al final de la cursa i crec que m’ha anat bé aquesta estratègia”. El guanyador d’aquest any també ha volgut destacar l’ambient festiu i la bona organització de la cursa. “M’agrada molt córrer aquí i espero que en el futur em continuïn convidant perquè la Milla Sagrada Família és fantàstica”. Consulta la classificació completa aquí Solange Pereira acumula quatre victòries en dones Solange Pereira ha confirmat que és la reina de la cursa de Barcelona i ha aconseguit revalidar el títol per quart any consecutiu. L’atleta del club Club Athletic Track Bikila, amb un temps de 4’49’’ ha repetit la marca amb la que va guanyar la cursa l’any passat. En segona posició ha acabat Élian Périz. La també corredora de Valencia Terra i Mar ha completat el circuit amb un temps de 4’52’’. La tercera classificada ha estat Lídia Rodríguez (Bilbao Atletismo) que ha donat la sorpresa d’aquest any amb una marca de 4’53’’. Consulta la classificació completa aquí Sèries populars Les sèries populars de la Milla Sagrada Família van aplegar més de 2.000 atletes i es consolida un any més com la milla urbana per excel·lència de Catalunya. Per consultar les classificacions de totes les categories i la classificació completa del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona visiteu www.lamilla.cat Èxit de participació de la cursa Les 5 Milles Abans de les sèries populars de la Milla Sagrada Família s’ha celebrat a les 9 hores la primera edició de la cursa Les 5 Milles amb un circuit de 8 quilòmetres. En aquest primer any hi van participar 267 corredors i ha rebut el suport de l’Obra Social de La Caixa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.