Mulla’t i Corre per l’esclerosi múltiple manté la seva participació

0
606

El Circuit de Barcelona-Catalunya torna a convertir-se, diumenge 26 d’abril, en l’important escenari de la XV edició de la cursa solidaria “Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple”, organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT), amb el suport de l’Ajuntament de Montmeló, el Diari Sport, el Circuit de Barcelona-Catalunya i la Federació Catalana d’Atletisme. Més de 2.000 atletes es donaran cita el pròxim diumenge 26 d’abril en el Circuit de Barcelona-Catalunya, una jornada solidaria en benefici de l’Esclerosi Múltiple, per participar en les diferents proves que s’organitzen.| Des de l’any 2001, el Circuit de Barcelona-Catalunya acull la cursa solidaria “Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple”, prova destinada a la recaptació de fons per a les persones que pateixen aquesta malaltia neurològica crònica que afecta el sistema nerviós central. L’esclerosi múltiple és la segona causa de discapacitat neurològica en persones entre 20 i 40 anys. Es calcula que a l’Estat espanyol hi ha 46.000 persones que pateixen esclerosi múltiple, 7.000 a Catalunya. L’objectiu dels organitzadors era superar la participació de la darrera campanya, xifra que s’ha igualat amb les inscripcions oficials, uns 2.000 corredors/res participaran en les diferents curses programades sobre l’asfalt del Circuit de Barcelona-Catalunya. Tot i això, es preveu, en aquesta edició, superar el nombre de participants ja que a pesar que les inscripcions oficials, a través de la web, estan tancades, és molt habitual que el mateix dia de la cursa s’inscriguin un nombre important d’atletes. També s’espera comptar amb una important presencia de persones que es desplaçaran a les instal·lacions del Circuit, l’any passat va ser unes 8.000 persones, per gaudir d’una jornada esportiva, familiar, lúdica i, el més important, solidaria. El Mulla’t i Corre per l’esclerosi múltiple és una jornada tant esportiva com festiva i familiar. Al llarg del matí hi han programades diferents activitats lúdiques. La participació a les diferents curses atlètiques és apta per tots els públics, permet participar-hi a petits i grans amb distàncies diferents o tots junts. L’import de les inscripcions es destina a la Fundació per l’Esclerosi Múltiple. El mateix dia de la cursa es podran fer inscripcions en el mateix Circuit de Barcelona-Catalunya: 15€ adults i 8€ infantils. El dorsals es podran recollir abans de la cursa en els següents punts: Divendres: Fundació Esclerosi Mùltiple (C/ Tamarit, 104 – Barcelona). De 10 a 20 h Dissabte: AEMMT (C/ Del Vall, 53, 2 – Terrassa). De 10 a 14 h i de 16 a 20 h. Diumenge: Circuit Barcelona Catalunya. Abans de la Cursa Programa previst: 09.30h: 10 km 11.00h: 5 km 11’45h: 1 milla adult 12:00h: 1 milla infantil 12:30h: cursa patins Classificacions de la darrera edició: CLASSIFICACIÓ 10KM MASCULÍ 1.- Enrique Luque RIOS RUNNING 32’33 2.- Marc Otero JAS 33’45 3.- Dani Cuartero RIOS RUNNING 34’07 CLASSIFICACIÓ 10KM FEMENI 1.- Txell Calduch 39’10 2.- Sandra Sánchez SLOP.CAT SABADELL 40’09 3.- Tania Guerra PATALI 44’27 CLASSIFICACIÓ 5KM MASCULI 1.- Janne Pietilainen 17’32 2.- Ivan Cruz SIGUEME 18’14 3.- David Francisco C:A OLESA 18’32 CLASSIFICACIÓ 5KM FEMENI 1.- Encarna Garcia C.A VIC 20’38 2.- Alexandre Gisbert DIR 24’15 3.- Sara Gonzalez 24’52 CLASSIFICACIÓ MILLA ADULT MASCULI 1.- José Reina 2.- Oscar Carrera 3.- Abel Ortega CLASSIFICACIÓ MILLA ADULT FEMENI 1.- Paula Tudela 2.- Anna Saperas 3.- Roser Daga CLASSIFICACIÓ MILLA INFANTIL MASCULI 1.- Rafa Viñas 2.- Abel Arrabal 3.- Pol Alvarez CLASSIFICACIÓ MILLA INFANTIL FEMENINA 1.- Ainoha Fitó 2.- Mireia Vera 3.- Anais Birling La participació en aquesta jornada és molt important per la Fundació Esclerosi Múltiple, una entitat que treballa amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones afectades per l’esclerosi múltiple. Aquesta quinzena edició està apadrinada pel Mag Lari i les actrius LLoll Bertran, Mònica Pérez i Mariona Castillo.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.