RUTA 26 D’ABRIL

0
593

El proper diumenge, 26 d’abril, el calendari català de ruta disposa de cinc bones ofertes amb diferents modalitats. La 31a edició de La Milla Sagrada Família – 8è Trofeu Ciutat de Barcelona, organitzada per la Fundació Claror, que es disputarà a Barcelona sobre la distància de 1.609 metres que es completaran fent una volta i mitja a l’Illa Gaudí, formada pel Temple de la Sagrada Família, la plaça Sagrada Família i la Plaça Gaudí, amb sortida al Carrer Mallorca i arribada al carrer Provença. El festival atlètic començarà a les 10.00 hores de diumenge amb les curses de veterans.| La Mitja Marató de la Garrotxa – Memorial Josep Abulí, organitzada pel Club Natació Olot amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat, que aquest any arriba a la 21a edició. La cursa donarà la sortida a les 10,00 hores al mateix Club Natació Olot amb un recorregut que passa per la Vall d’en Bas i la ciutat d’Olot. Paral·lelament se celebrarà la 2a edició La Cursa Popular de 10 km. La quinzena edició de la cursa atlètica Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple al Circuit de Catalunya, que tal i com indica el seu nom té la gran particularitat de que el Circuit de Montmeló és la pista on els participants disputen les curses. La matinal atlètica, organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, començarà a les 09.30 hores amb la cursa de 10.000 metres, després es realitzarà una altre cursa de 5.000 metres, la ja tradicional milla al circuit i per acabar amb la milla infantil a les 12,00 hores. La XXIa Mitja Marató de Girona, organitzada per l’Ajuntament d la ciutat, amb sortida i arribada a la Carretera de Barcelona, davant del Centre Comercial Girocentre. Amb un recorregut urbà, la sortida es donarà a les 09,35 hores i paral·lelament es disputarà la XVIVa Cursa Popular sobre una distància de 10 km i la XXa Minicursa dedicada als benjamins i alevins. El mateix diumenge 26 d’abril se celebrarà la tercera edició la MonteScatano – Cursa de muntanya de Montcada i Reixac que aquest any representa el Campionat de Catalunya de Muntanya, organitzada pel club Joventut Atlètica de Montcada. La sortida es donarà a les 08,30 hores des de la Plaça de l’Esglesia de Montcada i Reixac i transcorre pels camins de la Serralada de Marina amb una distància de 9.500 metres i un desnivell de 298 metres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.