La Volta Cerdanya Ultrafons Sport HG col·labora amb l’ Associació Cuida tus Venas

0
2934

L’Associació Cuida tus Venas (ACtV) és una organització sense ànim de lucre i independent amb l’objectiu de contribuir en la prevenció de les malalties venoses, com la Insuficiència Venosa Crònica (IVC) i la Trombosi Venosa Profunda (TVP), a més del suport a la investigació. La trombosi és un problema de salut pública que provoca la mort de més de 500.000 persones per any a Europa.| La Volta Cerdanya Ultrafons Sport HG uneix els seus esforços amb els de l’Associació Cuida tus Venas per tal d’ajudar en la difusió d’informació sobre la problemàtica derivada dels diferents tipus de trombosi i recolzar el finançament per a la investigació de les causes d’aquest tipus de malalties, a més de les mesures per tal de prevenir-les. Tot això a través de la campaña solidària “La vida corre por tus venas”. L’Associació dóna el seu suport als equips de professionals de l’hospital Sant Pau de Barcelona que investiguen per millorar la vida dels pacients d’aquest tipus de malalties. Tot i que sesol relacionar l’aparició de varius (important factor de risc de la trombosi) amb persones d’edat avançada, també és cert que un nombre important d’esportistes d’elit han patit problemes d’aquest tipus. Els corredors no estan al marge de patir algún tipus de trombosi, ja que els factors de risc més importants són genètics, a més d’altres també relacionats amb les curses com els viatges llargs o la deshidratació. Per tot això, la VCUF Sport HG considera que és de suma importància conscienciar la població, especialment els runners, dels problemes relacionats amb diferents tipus de trombosi, a més d’oferir suport a la ACtV per a la obtenció de finançament de les línies d’investigació per a la cura i prevenció d’aquest tipus de patologies. Més información de l’Associació Cuida tus Venas: http://www.cuidatusvenas.org/

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.