CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RELLEUS DE PROMOCIÓ

0
827

El passat dissabte 18 d’abril es va celebrar la Jornada Final del Campionat de Catalunya de Relleus en les categories cadet, infantil, aleví i benjamí a l’Estadi Josep Maria Pallàs de Vic. Amb una extraordinària matinal atlètic es van aconseguir quatre rècords autonòmics. A la prova dels 4X300 metres cadet masculí, l’equip del CA Canaletes va establir un nou rècord català amb un temps de 2’30”66 amb un equip format per X. Barrubes, M. Pérez, L. Monge i P. Orive. També a la prova dels 4X300 metres cadet, però a la categoria femenina, l’equip del CE Universitari va millorar el rècord autonòmic amb una marca de 2’48”30 i un equip format per O. Atance, S. Gallego, L. Martínez i M. De Mingo.| A la prova dels 4X60 m aleví femení es va donar el fet curiós de que dos equips van marcar el mateix temps a les semifinals, establint un nou rècord català. Així l’Av Manresa va marcar 34”18 a la primera semifinal amb un equip format per C. Castilla, C. Galan, M. Sanllehi i R. Tristany, i a la segona semifinal, el CA Nou Barris va marcar el mateix temps de 34”18 amb un equip format per A. Ruiz, S. Méndez, J. Pujades i I, Muakuku. La victòria final va ser per a l’equip manresà amb 34”19.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.