ABDERRAHIM EL JAAFARI SUPERA EL RÈCORD DE LA PROVA AMB 1:05:56

0
824

Adberrahim El Jaafari i Ouafaa Hamani, de l’Agrupació Atlètica Catalunya han guanyat la 7ena edició de la Mitja Mataró Costa Barcelona Maresme. El Jafaari, a més, ha superat el rècord de la prova amb un temps de 1:05:56. A dos quarts de deu, amb una participació de més de mil dos-cents atletes, s’ha donat el tret de sortida a la setena edició de la Mitja Marató Costa de Barcelona Maresme. Avui era un bon dia per poder superar el rècord de la prova, ja que participaven vuit corredors amb marques inferiors a l’hora deu minuts, el rècord estava situat a 1:06:03.| De seguida Adberrahim El Jaafari, ha agafat distància amb la resta de corredors. El seguia Mohamed Benhmbarka (Agrupació Atlètica Catalunya) i una mica més endarrerits un grupet amb Adbeslam El Ouahabi, Mostafa Benslimane (Cornellà Atlètic) Radouane Nour (C.A. Canovelles). El Jaafari s’ha mantingut fort al capdavant fins al final mantenint un gran ritme que l’ha permès entrar primer i superar el rècord de la prova amb un temps de 1:05:56. Benhmbarka, tot i l’esforç, no ha pogut atrapar a El Jaafari i ha arribat segon amb un temps de 1:07:16. La tercera plaça finalment l’ha aconseguit Mostafa Benslimane després d’apretar el ritme en els últims quilòmetres deixant enrere els seus perseguidors amb un temps final de 1:09:13. El guanyador de la prova, Adberrahim El Jaafari, ha comentat just després de l’arribada, que estava molt content de com havia transcorregut la carrera. Ell venia a guanyar i a superar el rècord i s’’ha mostrat molt satisfet d’’haver-ho aconseguit. Pel que fa a les noies, tot estava centrat en la lluita entre Ouafaa Hamani l’Agrupació Atlètica Catalunya) i Janeth Becerra (Slop.Cat Sabadell). Des d’un principi, Hamani ha agafat distància sobre Becerra. Al quilòmetre deu, Hamani ja li treia 38 segons a Becerra i 4 minuts a la tercera classificada, Montse Aranda (La Bolsa del Corredor). Aquesta situació ja s’’ha mantingut fins al final on, Hamani, ha creuat la línia d’’arribada amb un temps de 1:22:01, seguida de Janeth Becerra 1:25:09 i Montse Aranda 1:30:02. Ouafa Hamani ha dit, al finalitzar la cursa, que ella tenia la idea fixa de guanyar. El triomf li ha dedicat al seu entrenador i a la seva família. La guanyadora ha afegit que, amb la seva victòria i el segon lloc del seu marit, Mohamed Benhmbarka, avui havia estat un gran dia. Gran matinal atlètica viscuda avui amb cinc atletes per sota l’hora deu. Aquest fet, situa la Mitja Marató Costa Barcelona Maresme com la quarta millor mitja de Catalunya en la temporada 2014 / 2015, per darrera de Barcelona, Granollers i Terrassa. La carrera s’ha pogut seguir en directe a través de calellatv.cat, cursa que es pot veure sencera a la web d´aquest mitjà.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.