JA ESTAN OBERTES LES INSCRIPCIONS A CURSES A L’ERMITA DE SANT JOSEP DE MONTBLANC 2015

0
633


AQUEST ANY A MÉS DE POPULAR SERAN SOLIDÀRIES
Un any més ja està a punt la 38a Cursa Popular i la 21a Cursa de Fons a l’Ermita de Sant Josep de Montblanc, que tindrà lloc el proper divendres 1 de maig. “La clàssica de l’1 de maig”
A la pàgina web www.atleticmontblanc.cat pots trobar tota la informació de les curses. Tant la cursa popular i la de fons serán solidàries ja que es dedicarà un euro de cada participant per CÀRITAS. A l’arribada esmorzar per tots els participants i bossa del corredor amb records i productes de la terra. També sorteig amb molts regals dels nostres col·laboradors. Anima’t a participar en les curses de l’1 de maig! Agrega’t al Facebook del Club Atlètic Montblanc, i ves seguint totes les novetats de les curses a l’ermita de Sant Josep 2015

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.