UNA SETMANA PER LA MITJA MARATÓ BARCELONA COSTA DE BARCELONA MARESME

0
595

A una setmana per la Mitja Marató Costa de Barcelona Maresme, ja podem mostrar-vos la SAMARRETA OFICIAL de la cursa, peça tècnica del patrocinador JOMA. Des del dissabte 18 d’abril i fins el diumenge 19 d’abril just abans de la sortida, al recollir el dorsal , els corredors rebran aquesta samarreta i una gorra de RUNNESQUARE. Un cop acabada la cursa, tots obtindran la bossa del corredor.| La festa de la Mitja Marató Costa de Barcelona Maresme, començarà el dissabte 18 d’abril amb l’obertura de la Fira del Corredor, en horari de 15:00h a 20:30 h. Dins el recinte de la Fira, a les 18h, la llibretera Mar Arazena ens presentarà el llibre “48 BRAÇADES” de Miquel Sunyer i James Manresa. Pel que fa la prova, destacar que aquest any, Gesport ha incrementat el nombre de llebres per tal de que els participants que ho desitgin puguin millorar les seves marques. Hi haurà llebres a ritme de 1h 20min, 1h 25min, 1h 30min, 1h 40min, 1h 45min i 1h 50min. Com a novetat també afegir que www.calellatv.cat oferirà la cursa en directe a través de la seva pàgina web i, en diferit, un any més, ESPORTS 3 de TV3 oferirà un ampli resum. Recordar que les inscripcions romandran obertes fins el dijous 16 d’abril a les 21 h. Aquestes, s’han de realitzar a través de la pàgina web www.gesport.cat/mitjamaresme i tenen un preu de 20 euros pels titulars del “XIP GROC” o de 23 euros per qui l’hagi de llogar. La prova estarà organitzada per l’empresa GESPORT, Manel Vicente és el Director Tècnic de la cursa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.