Erik Merino i Sara Loehr guanyadors absoluts del duatló de Vic

0
711

La Lliga Nacional de duatlons de carretera 2015 es va tancar amb una altíssima participació de més de 600 duatletes a la Ciutat de Vic , sota una acurada organització del Club Natació Vic-etb, la competició es va desenvolupar sobre les habituals distàncies a la Capital d’Osona com son , una primera cursa a peu de 7.000 metres , tot seguit 34 quilòmetres de ciclisme de carretera en un traçat molt selectiu i per acabar una darrera cursa a peu de 3.500 metres. Dins de la vessant competitiva a la categoria masculina es va endur una treballada victòria absoluta Erik Merino ( Club Natació Reus Ploms)amb un temps de 1 hora 30 minuts 44 segons , un estret marge de 18 segons per davant del segon classificat Joan Ruvireta ( Club Natació Vic-etb ) pujant fins el tercer graó del podi Jordi Gras ( Team Calella triathlon).Per equips 1º Club Natació Vic-etb ( Ruvireta-Baizan-Brunet) 2º Club Natació Reus Ploms ( Merino-Casanova-Rodriguez ) 3º Prat Distance triatló ( Budai-Jiménez-Recober). A la categoria femenina domini aclaparador per la guanyadora absoluta Sara Loehr ( Club Natació Vic-etb ) amb un temps final de 1 hora 42 minuts 3 segons , una avantatge de 6 minuts 33 segons a la segona classificada absoluta Sonia Julia ( Cerrr Igualada) Laura Sanzberro ( Fasttriatlón CD) va assolir la tercera posició absoluta.Per equips meritori doblet pels amfitrions Club Natació Vic-etb ( Loehr-Pubill-Peix) 2ª Fasttriatlón CD ( Sanzberro-Gracia-Flaquer) 3ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses ( Vassilatos-Cusidó-López). Peu de foto : Erik Merino ( Club Natació Reus Ploms) guanyador masculí. Foto feta per Àngel Viñeta.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.