Cursa de Premià de Mar

0
778

OBERTURA D’INSCRIPCIONS DIA 14 D’ABRIL Arriba la 18a edició de la Cursa de Premià de Mar, una cursa urbana de 10 quilòmetres que recorre els llocs més emblemàtics de la nostra vila i la Milla Infantil pels més menuts. Amb sortida des del Pavelló d’Esports (camí del Mig, 62) i arribada a meta dins del Camp Municipal de Futbol (riera de Premià, 97) . Enguany la organitza el Club Esportiu Premià i l’Ajuntament de Premià de Mar, commemorant el centenari de la entitat (1915-2015).| El lloc i la data del lliurament de dorsals, serà el mateix dissabte dia 27 de juny des de les 17:30h a la gespa del Camp Municipal de Futbol. Per a a la recollida dels dorsals és necessari un document identificatiu. El tret de sortida es donarà el 27 de juny a les 19:30h tenint fins les 21:00h per finalitzar. Ja siguis corredor/a o espectador/a, t’esperem !

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.