COL·LOQUI SOBRE ENTRENAMENTS DE VELOCITAT/TANQUES D’ALT NIVELL FRANCESOS

0
2997

Un grup d’atletes d’alt nivell francesos (Pascal i Thomas MARTINOT LAGARDE, Teddy TAMGHO, Cindy BILLAUD i els promeses de Velocitat-Tanques internacionals de l’equip nacional francès…) està entrenant a Barcelona durant uns 12 dies. El Comitè Tècnic de la FCA (Sector Velocitat-Tanques) ha volgut aprofitar la ocasió i ha convidat als 3 tècnics que els acompanyen a que donin una xerrada als Tècnics i Atletes de Catalunya que estiguin interessats, que tractarà dels “ENTRENAMENTS ACTUALS D’AQUESTS ATLETES” (alguns d’ells estaran presents a la trobada), amb col·loqui posterior si ens donés temps desprès de les seves exposicions.| El Col·loqui tindrà lloc aquest dissabte 11-4, a la sala de Formació de les pistes de la Mar bella, gracies a la col·laboració del CEAM, en horari de 18.00h a 20.30h. Donada la urgència de la convocatòria, no es necessitarà inscripcions prèvies i els tècnics i atletes catalans no hauran de pagar quota d’inscripció. NOTA: Intenteu arribar a les 18.00h, per no interrompre les xerrades quan estiguin iniciades!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.