CAMPIONAT D’ESPANYA DE CROS CADET-JUVENIL (CSD)

0
603

L’Equip Cadet Masculí, Campió d’Espanya
Aaron de las Heras, Campió d’Espanya Cadet
El passat diumenge 29 de març, es va celebrar el Campionat d’Espanya de Cros en Edat Escolar, organitzat pel Consejo Superior de Deportes, a Guadalajara. A la categoria cadet, l’equip masculí es va proclamar campió amb victòria individual de l’Aaron de las Heras i la medalla de bronze per Toni Baños. També van puntuar Youssef Essabani, que va ser cinquè, i Adrià Gamisans, que va ser novè. L’equip cadet femení va aconseguir la tercera posició, destacant la cinquena plaça individual de la Paula Blasco.| A la categoria juvenil, l’equip masculí es va situar en la sisena posició i el femení en la setena.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.