CAMPIONAT DEL MÓN DE CROS

0
479

El passat dissabte 28 de març es va celebrar el Campionat del Món de Cros a Guiyang, Xina, amb la participació de tres atletes catalans. L’equip femení es va classificar en la setena posició amb la Lidia Rodríguez que va entrar en la cinquanta-dosena posició, el masculí es va situar en la dotzena posició amb l’Adel Mechaal que es va classificar en el lloc seixanta-vuit. A la categoria júnior, Jordi Torrents va entrar en el lloc setanta-sis i l’equip espanyol es va classificar en la dissetena posició.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.