Nan Oliveras i la Polonesa Paulina Koftila guanyadors del duatló de Castellfollit de la Roca

0
698

La població Gironina de Castellfollit de la Roca , va arribar a els seu 20 anys de vida sempre sota una acurada organització per part del Club Triatló Castellfollit de la Roca amb la col•laboració Institucional de l’ajuntament Garrotxí.La duatló es va desenvolupar sota la distància sprint , els duatletes van fer front a una primera cursa a peu de 5.000 metres , tot seguit 20 quilòmetres de ciclisme de carretera molt tècnics i selectius , per acabar una darrera cursa a peu de 2.500 metres.| A la categoria masculina el duatleta Olotí ,que encara pertany a la categoria sub-23 , Nan Oliveras ( CE Where is the limit ? )va signar la seva segona victòria consecutiva a la Lliga Nacional de l’especialitat , amb un temps de 57 minuts 45 segons , un marge de 1 minut 1 segon per davant del segon classificat absolut Iñaki Baldellou( Club Natació Vic-etb) pujant fins el tercer graó del podi Albert Parreño ( Fasttriatlón CD).Per equips 1º Club Natació Vic-etb ( Baldellou-Baizan-Brunet) 2º Centre Natació Mataró ( Casal-Cano-Rovira) 3º Prat Distance triatló ( Mounir-Recober-Budai). A la vessant femenina victòria absoluta per la duatleta de Polònia , autora del millor parcial del segment de ciclisme , Paulina Koftila amb un temps final de 1 hora 7 minuts 37 segons , una avantatge de 27 segons per davant la segona classificada absoluta Sonia Julia ( Cerrr Igualada) la duatleta sub-23 , Marta Sánchez ( Club Natació Vic-etb) ) va assolir la tercera posició absoluta.Per equips meritori doblet pel Club Natació Vic-etb ( Sánchez-Aveni-Viñolas) 2ª Fasttriatlón CD ( Conesa-Gracia-Pinto ) 3ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses ( López-Vassilatos-Perez ) .

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.