LA CURSA DE FONS DEL MARGALLÓ CONCLOU AMB ÈXIT LA SEVA 21 EDICIÓ

0
554

Gairebé 250 participants, entre corredors i caminants, van prendre part en la 21a edició de la Cursa de Fons del Margalló, que es va celebrar el passat diumenge 22 de març. Olivella i el Parc Natural del Garraf va viure una gran festa de l’esport, amb botifarrada inclosa, que es va allargar fins ben passat el migdia. També es va celebrar una cursa infantil de 2 km i una minicursa adaptada d’1 km. | Pel que fa als 13 km, Dani Serra, amb un temps de 45.12, va ser el primer classificat de la general, seguit per Raul Matas (46.03) i Sergio Montes (46.11). La categoria femenina la va encapçalar Noelia Jiménez, que va creuar la meta al minut 57.19. Nati Rubio (1h:40.18) i Teresa Forn (1h:41.42) van arribar en segon i tercer lloc, respectivament. Davant un pronòstic de pluja i mal temps, diumenge va despertar sense núvols i fins i tot va acabar sent un matí assolellat. Els corredors van trobar el circuit lleugerament enfangat però “molt bo per practicar”, explicava un dels participants a la línia de meta. La organització, que ha superat les expectatives inicials, agraeix la participació de la gent i confia en poder repetir l’èxit l’any vinent.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.