UN MES PER LA MITJA MARATÓ BARCELONA COSTA DE BARCELONA MARESME

0
533

Enguany l’organització incrementa les llebres a sis, per tal de que els atletes puguin millorar les seves marques personals, en un dels circuits més ràpids d’Europa.
El pròxim diumenge 19 d’abril es donarà el tret de sortida d’una nova edició de la Mitja Marató Costa Barcelona Maresme. Aquest any, Gesport ha incrementat el nombre de llebres per tal de que els participants que ho desitgin puguin millorar les seves marques. Hi haurà llebres a ritme de 1h 20min, 1h 25min, 1h 30min, 1h 40min, 1h 45min i 1h 50min.| Tot plegat s’iniciarà el dia abans, dissabte 18 d’abril , amb la FIRA DEL CORREDOR, on en horari de 15:00 h a 20:30 h, es podrà recollir el dorsal. Junt al dorsal, Runnersquare regala una GORRA DE RUNNING i l’organització lliurarà la SAMARRETA TÈCNICA COMMEMORATIVA que torna a ser un model de la marca esportiva JOMA. Un cop acabada la cursa, els participants rebran la tradicional BOSSA DEL CORREDOR, refrigeri i un massatge per aquells/es que el necessitin. La prova podrà seguir-se en directe a través de www.calellatv.cat, i en diferit en un programa especial al canal ESPORT3 de TV3. Recordar que les inscripcions s’han de realitzar a través de la pàgina web www.gesport.cat/mitjamaresme i tenen un preu de 20 euros pels titulars del “XIP GROC” o de 23 euros per qui l’hagi de llogar. La prova estarà organitzada per l’empresa GESPORT, Manel Vicente és el Director Tècnic de la cursa. Per ampliar la notícia amb una entrevista ens podeu contactar al telèfon mòbil 649 57 62 30. Us demanem la màxima difusió d’aquesta notícia en el vostre mitjà i aprofitem per agraïr-vos la vostra col•laboració.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.