S’anul·la el Cros de Muntanya de Can Caralleu

0
2476

L’oranització de la cursa ha pres la decisió per motius de seguretat
S’anul·la el Cros de Muntanya de Can Caralleu a causa del temporal de pluja El fort temporada de pluja caigut en les darreres hores ha obligat a l’organització del Cros de Can Caralleu a suspendre la cursa que s’havia de celebrar a partir de les 10 hores. L’organització ha pres aquesta decisió després de fer un reconeixement del circuit. La pluja caiguda des d’ahir a la tarda ha fet impracticables alguns trams, i el risc pel fang, la boira i el vent han obligat a l’anul·lació de la cursa.| Està previst que en els propers dies l’organització del Cros de Muntanya de Can Caralleu publiqui la nova data de celebració de la cursa.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.