CAMPIONAT D’ESPANYA CADET EN PISTA COBERTA

0
346

Aquest cap de setmana, 21 i 22 de març, se celebrarà l’edició número vint-i-vuit del Campionat d’Espanya Cadet en Pista Coberta. Més d’un centenar d’atletes catalans participaran en aquest campionat estatal que es realitzarà a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell.
De la representació catalana destaca la presència d’atletes com Elvin Josue Canales (GEiEG) i Nil Congost (CN Banyoles) als 600 metres, Toni Baños (Av Manresa) i Pau Orive (CA Canaletes) als 1.000 m, Antonio Segura (CA Mollet), Aaron las Heras (AAC) i Youssef Essabani (CA Canovelles) als 3.000 m, Alejandro Corraliza (ISS-L’H) i Héctor Ramos (CA Igualada) en salt d’alçada, Marc Tomey (JAS), Andrés Aguilera (UA Terrassa) i Guillem Zeberio (ISS-L’H) en salt amb perxa.| En noies podem destacar la participació de Jael Bestué (CM St Cugat) i Maria de Mingo (CE Universitari) en 60 metres, Julia Palacín (UA Terrassa) als 300 m, Sara Gallego (CE Universitari) als 600 m, Paula Blasco (CA Igualada) i Èlia Ibarra (CA Igualada) als 1.000 m, Èlia Saura (CA Canaletes) als 3.000 m, Laia Moix (CA Igualada), Bet Jene (CA Laitània) i Anna Pereiras (ISS-L’H) en salt d’alçada, Alba Rodríguez (CA Laietània), Mar Ariso (Av Manresa) i Natàlia L. Bonet (UA Montsià) en salt amb perxa, i la Maria Vicente (ISS-L’H) a la combinada del pentatló.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.