CAMPIONAT D’ESPANYA CADET EN PISTA COBERTA

0
540

Aquest cap de setmana, 21 i 22 de març, se celebrarà l’edició número vint-i-vuit del Campionat d’Espanya Cadet en Pista Coberta. Més d’un centenar d’atletes catalans participaran en aquest campionat estatal que es realitzarà a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell.
De la representació catalana destaca la presència d’atletes com Elvin Josue Canales (GEiEG) i Nil Congost (CN Banyoles) als 600 metres, Toni Baños (Av Manresa) i Pau Orive (CA Canaletes) als 1.000 m, Antonio Segura (CA Mollet), Aaron las Heras (AAC) i Youssef Essabani (CA Canovelles) als 3.000 m, Alejandro Corraliza (ISS-L’H) i Héctor Ramos (CA Igualada) en salt d’alçada, Marc Tomey (JAS), Andrés Aguilera (UA Terrassa) i Guillem Zeberio (ISS-L’H) en salt amb perxa.| En noies podem destacar la participació de Jael Bestué (CM St Cugat) i Maria de Mingo (CE Universitari) en 60 metres, Julia Palacín (UA Terrassa) als 300 m, Sara Gallego (CE Universitari) als 600 m, Paula Blasco (CA Igualada) i Èlia Ibarra (CA Igualada) als 1.000 m, Èlia Saura (CA Canaletes) als 3.000 m, Laia Moix (CA Igualada), Bet Jene (CA Laitània) i Anna Pereiras (ISS-L’H) en salt d’alçada, Alba Rodríguez (CA Laietània), Mar Ariso (Av Manresa) i Natàlia L. Bonet (UA Montsià) en salt amb perxa, i la Maria Vicente (ISS-L’H) a la combinada del pentatló.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.