21a Cursa de Fons del Margalló (13 km)

0
541

El proper 22 de març, a les 10 h, se celebra a Olivella la 21a Cursa de Fons del Margalló. El circuit, de 13 km i amb avituallaments en els km 5 i 9,5, travessa bona part del Parc Natural del Garraf. Els participants s’endinsaran en un paratge incomparable a través de camins i pistes forestals de perfil suau. El mateix recorregut, majoritàriament de terra i amb sortida i arribada a la plaça Major d’Olivella, també podrà fer-se caminant, entre les 9 i les 14 h. L’edició d’enguany, a més, compta amb una cursa infantil de 2 km i i una minicursa adaptada d’1 km. | Hi haurà botifarrada gratuïta per a tots els participants. Així com servei de guarda-roba, de massatge, dutxes d’aigua freda i cotxe escombra. La venta anticipada d’inscripcions romandrà oberta fins dijous 19 de març. També s’acceptaran inscripcions el mateix dia de la cursa fins a 2 hores abans del començament de la prova.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.