21a Cursa de Fons del Margalló (13 km)

0
629

El proper 22 de març, a les 10 h, se celebra a Olivella la 21a Cursa de Fons del Margalló. El circuit, de 13 km i amb avituallaments en els km 5 i 9,5, travessa bona part del Parc Natural del Garraf. Els participants s’endinsaran en un paratge incomparable a través de camins i pistes forestals de perfil suau. El mateix recorregut, majoritàriament de terra i amb sortida i arribada a la plaça Major d’Olivella, també podrà fer-se caminant, entre les 9 i les 14 h. L’edició d’enguany, a més, compta amb una cursa infantil de 2 km i i una minicursa adaptada d’1 km. | Hi haurà botifarrada gratuïta per a tots els participants. Així com servei de guarda-roba, de massatge, dutxes d’aigua freda i cotxe escombra. La venta anticipada d’inscripcions romandrà oberta fins dijous 19 de març. També s’acceptaran inscripcions el mateix dia de la cursa fins a 2 hores abans del començament de la prova.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.