Zurich Marató de Barcelona: Més de 19.000 participants

0
742

La 37ª edició de la Zurich Marató de Barcelona ha desvetllat en el transcurs d’una roda de premsa, les xifres oficials de la prova. Amb més de 19.000 corredors inscrits, el 42% dels quals estrangers i el 17% del total de participació femenina, la cursa que tindrà lloc el proper diumenge 15 de març es presenta amb grans novetats.| L’Ajuntament de Barcelona ha reunit aquest matí premsa, patrocinadors, organitzadors i atletes, per presentar les xifres de participació de la prova barcelonina i les novetats que viurem aquest cap de setmana. La tinent d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, ha inaugurat l’acte celebrant la gran implicació dels ciutadans en la prova, “ La ciutat tornarà a viure una gran festa de l’atletisme. Cada vegada més, la marató compta amb la participació i implicació dels ciutadans convertint la cursa en una festa de la ciutat. No és fàcil assolir més de 19.000 corredors/es, així que agraïm la tasca realitzada per RPM Racing per assolir-ho així com la tendència ascendent de participació. “ Jaume Alguersuari, president de RPM Racing, ha continuat ressaltant l’evolució de la cursa els últims anys, “ Fins l’any 2004, la marató era una cursa local, però a partir del 2006, quan l’Ajuntament juntament amb RPM Racing van agafar el compromís de convertir-la en un fet universal, hem estat treballant per posicionar Barcelona com una referència en el món de l’esport. Agrair el suport de les grans multinacionals com Zurich, La Caixa, Asics o Powerade, que confiem en nosaltres i ens ajuden a fer créixer la prova”. A continuació ha sigut el torn dels patrocinadors de la cursa. Jordi Pagés, Director de l’Àrea de Client, Marketing i Distribució del Grup Zurich a Espanya, ha transmès la similitud dels valors de l’empresa amb la prova, ”La nostra filosofia d’empresa té moltes similituds amb la cursa. Valors com l’esforç, el sacrifici o la constància, fan que ens sentim molt identificats amb la prova. Aquest any un total de 2.300 treballadors i mediadors de l’empresa prendran part en la cursa i 160 voluntaris estaran recolzant a l’organització.” Albert López, director de Marketing d’ ASICS Iberia, ha explicat perquè la marca esportiva aposta per la Zurich Marató de Barcelona, “És el tercer any que apostem per la cursa perquè estem convençuts que és la millor marató d’Espanya. La central de l’empresa és a Barcelona, així que el lligam d’ ASICS amb la prova encara és més gran. Per segon any consecutiu, hem creat una bamba edició especial de la prova, amb la data i fins hi tot el recorregut en la plantilla de la sabata. “ Per la seva banda Alfredo Bustillo, Director de Patrocinis, Marca i Imatge Corporativa de CaixaBank, ha celebrat la primera edició de la Caixa Kids Race, “ Ja és la 9ª edició que CaixaBank està vinculada amb la cursa. Podem dir ben orgullosos que tenim 500 treballadors vinguts d’arreu de l’Estat que diumenge vindran a córrer la marató. A més a més, aquest any hem apostat també per la creació d’una cursa infantil, La Caixa Kids Race que volem fer créixer any rere any”. Sergi Pujalte, Director de RPM Racing-outdoor, ha remarcat la importància de la retransmissió en directe de la prova per TV3, “Ens trobem davant una edició molt especial, per les xifres i per les novetats. Hem augmentat un 8% els inscrits de l’edició passada, assolint 19.200 participants dels quals el 17% són dones. A més a més, TV3 retransmetrà la cursa en directe i al mateix temps, es podrà seguir per streaming a la web oficial de la cursa. Un altra gran notícia, són les més de 6.000 descàrregues que ja s’han assolit de l’aplicació de la Zurich Marató de Barcelona”. Cristian Llorens, Director de Cursa, ha fet esment als detalls esportius de la prova, “Diumenge serà un dia molt important perquè hem posat tots els nostres recursos, esforços i il·lusions perquè sigui la millor edició de la història. Per aconseguir-ho hem cuidat molts detalls del circuit, ampliant carrils en determinades avingudes, augmentant el número d’avituallaments i els serveis al corredor. A més a més, creiem que tenim el millor cartell dels últims 5 anys amb atletes amb marques acreditades de 2.07, així com en categoria femenina atletes que buscaran baixar de les 2.30.” Els atletes María Vasco i Carles Castillejo, debutants en la prova barcelonina i presents a l’acte, han mostrat la seva il·lusió per formar part d’aquest gran esdeveniment, que donarà el tret de sortida el proper diumenge a partir de les 8.30h. Foto d’esquerra a dreta: Albert López, Alfredo Bustillo, Jordi Pagés, Maite Fandos, María Vasco, Carles Castillejo, Jaume Alguersuari,David Escudé, Sergi Pujalte i Cristian Llorens.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.