TV3 i Catalunya Ràdio segueixen La Marató de Barcelona

0
631

El diumenge15 de març la ciutat de Barcelona tornarà a viure, un any més, un dels esdeveniments esportius amb més participació d’esportistes, professionals i aficionats. En l’edició de l’any 2014 van ser gairebé 18.000 els inscrits, i aquest any s’espera superar la xifra de participants. Des de primera hora del matí, TV3 i Catalunya Ràdio faran el seguiment d’aquesta prova esportiva, que enguany també presenta un repte solidari en què participaran cinc oients dels programes de Catalunya Ràdio.| La Marató a TV3 A TV3 la transmissió començarà a partir de les 8.15, amb els comentaris de Xavier Bonastre i Arcadi Alibés, que han participat en diverses maratons. A les 11.15 es donarà pas al Gran Premi d’Austràlia d’F1, però la prova atlètica es podrà seguir fins a l’arribada a la meta de l’últim dels participants a través del web esport3.cat . Catalunya Ràdio “El suplement”, dirigit per Sílvia Cóppulo, farà el seguiment de la cursa en connexió amb la unitat mòbil que estarà a l’avinguda Maria Cristina de Montjuïc per oferir en directe la sortida i l’arribada de la cursa. També hi connectarà des de diferents punts de recorregut i al final el programa entrevistarà els guanyadors en les categories masculina i femenina. El programa començarà a les 8.00 i s’acabarà a les 13.00. Durant l’emissió, a més del seguiment esportiu de la cursa que farà Maria Guixà, hi haurà les actuacions d’Els Catarres i de Roger Mas. En aquesta edició de la Marató de Barcelona hi participen cinc oients en representació de cinc programes de Catalunya Ràdio. Són cinc voluntaris que s’hi han inscrit per assolir el seu repte solidari i que correran en nom dels programes “El matí de Catalunya Ràdio”, “La tribu, “El club de la mitjanit”, “El suplement” i “Tot gira”. Tots ells s’han preparat intensament seguint els consells dels entrenadors Domingo Catalán, Roger Mas, Emma Roca, Arcadi Alibés i Sílvia Tremoleda. Aquests cinc oients tindran força protagonisme en el programa, ja que darrere de cada un d’ells s’amaga una interessant història humana i un objectiu a assolir a través de la seva participació en la cursa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.