ZURICH MARATÓ BARCELONA

0
590

El proper diumenge 15 de març, se celebrarà la Zurich Marató Barcelona a partir de les 8.30 hores amb sortida i arribada a l’Avinguda Maria Cristina. Serà la trenta-sisena edició de la marató barcelonina que registrarà una participació de 19.000 corredors. El recorregut de la cursa es realitza íntegrament per la ciutat de Barcelona i passa per indrets tant emblemàtics de la ciutat com La Pedrera, La Sagrada Família, la Torre Agbar, el Fòrum o el Parc de la Ciutadella, entre d’altres.| S’espera una cursa d’alt nivell atlètic amb una gran representació d’atletes africans, com els kenyans Lawrence Kimayo i Abraham Too o els etíops Bekana Daba i Teferi Balche, entre d’altres. En dones, destaca la presència de la guanyadora de l’edició anterior, la kenyana Frashiah Nyambura Waithaka. També cal assenyalar la presencia dels atletes catalans Carles Castillejo i Nacho Càceres, així com el debut en aquesta distancia de la gran María Vasco. L’esdeveniment atlètic es podrà seguir en directe per TV3 i també en streaming.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.