ZURICH MARATÓ BARCELONA

0
504

El proper diumenge 15 de març, se celebrarà la Zurich Marató Barcelona a partir de les 8.30 hores amb sortida i arribada a l’Avinguda Maria Cristina. Serà la trenta-sisena edició de la marató barcelonina que registrarà una participació de 19.000 corredors. El recorregut de la cursa es realitza íntegrament per la ciutat de Barcelona i passa per indrets tant emblemàtics de la ciutat com La Pedrera, La Sagrada Família, la Torre Agbar, el Fòrum o el Parc de la Ciutadella, entre d’altres.| S’espera una cursa d’alt nivell atlètic amb una gran representació d’atletes africans, com els kenyans Lawrence Kimayo i Abraham Too o els etíops Bekana Daba i Teferi Balche, entre d’altres. En dones, destaca la presència de la guanyadora de l’edició anterior, la kenyana Frashiah Nyambura Waithaka. També cal assenyalar la presencia dels atletes catalans Carles Castillejo i Nacho Càceres, així com el debut en aquesta distancia de la gran María Vasco. L’esdeveniment atlètic es podrà seguir en directe per TV3 i també en streaming.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.