El Prat Distance Triatló i el Club Natació Vic-etb en dones , nous Campions de Catalunya

0
574

La Secció de triatló del Club Natació Reus Ploms va organitzar la cinquena jornada de la lliga Nacional de duatlons de carretera d´enguany i per segona vegada consecutiva el Campionat Nacional de Catalunya per clubs, una competició limitada a les formacions per equips on el Clubs masculins podien inscriure un màxim de 7 duatletes- puntuant el seus 4 primers classificats – i en el cas de les dones es podien inscriure un màxim de 5 duatletes – puntuant les seves 3 primeres classificades.La duatló es va disputar sota la distància sprint : 5.000 metres inicials de cursa a peu , tot seguit 20 quilòmetres de ciclisme de carretera i per acabar una darrera cursa a peu de 2.500 metres.Tota la infraestructura de la competició ( sortida-arribada i la zona de transicions ) es va instal·lar a la pista de atletisme del Club Natació Reus ploms.| A la vessant competitiva i dins de la categoria masculina victòria absoluta pel Club : Prat Distance Triatló ( Grau-Mazana-Mounir-Recober) 2º Fasttriatlón Club ( Garcia-Parreño-Zurita-Galan) 3º Centre Natació Mataró ( Gonzalez-Cano-Casal-Juarez) 4º Club Atlètic Igualada ( Moreno-Baraldés-Martínez-Riera) 5º Absolut Sport ( Schwarzl-Martínez-Velasco-Benktib) fins a un total de 35 Clubs participants. La victòria individual absoluta va ser pel duatleta de Badalona, que encara pertany a la categoria sub-23 , Jordi García ( Fasttriatlón Club ) amb un temps de 1 hora 1 minut 32 segons. En els Clubs femenins v victòria absoluta pel Club Natació Vic-etb ( Loehr-Peix-Sánchez) 2ª Fasttriatlón Club ( Gracia-Sanzberro-Ollé) 3ª les amfitriones del Club Natació Reus Ploms ( Rus-Hernández-Magem) 4ª Club Esportiu Picornell ( Pons-Martínez-Bofill) 5ª Club Esportiu TriathlonBCN ( Aguilar-Rubio-Breiz) fins un total de 18 Clubs participants.la victòria individual absoluta va ser per la duatleta de Lleida , Eva Ledesma ( Club Esportiu 4.40) amb un temps de 1 hora 6 minuts 49 segons.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.