El Prat Distance Triatló i el Club Natació Vic-etb en dones , nous Campions de Catalunya

0
400

La Secció de triatló del Club Natació Reus Ploms va organitzar la cinquena jornada de la lliga Nacional de duatlons de carretera d´enguany i per segona vegada consecutiva el Campionat Nacional de Catalunya per clubs, una competició limitada a les formacions per equips on el Clubs masculins podien inscriure un màxim de 7 duatletes- puntuant el seus 4 primers classificats – i en el cas de les dones es podien inscriure un màxim de 5 duatletes – puntuant les seves 3 primeres classificades.La duatló es va disputar sota la distància sprint : 5.000 metres inicials de cursa a peu , tot seguit 20 quilòmetres de ciclisme de carretera i per acabar una darrera cursa a peu de 2.500 metres.Tota la infraestructura de la competició ( sortida-arribada i la zona de transicions ) es va instal·lar a la pista de atletisme del Club Natació Reus ploms.| A la vessant competitiva i dins de la categoria masculina victòria absoluta pel Club : Prat Distance Triatló ( Grau-Mazana-Mounir-Recober) 2º Fasttriatlón Club ( Garcia-Parreño-Zurita-Galan) 3º Centre Natació Mataró ( Gonzalez-Cano-Casal-Juarez) 4º Club Atlètic Igualada ( Moreno-Baraldés-Martínez-Riera) 5º Absolut Sport ( Schwarzl-Martínez-Velasco-Benktib) fins a un total de 35 Clubs participants. La victòria individual absoluta va ser pel duatleta de Badalona, que encara pertany a la categoria sub-23 , Jordi García ( Fasttriatlón Club ) amb un temps de 1 hora 1 minut 32 segons. En els Clubs femenins v victòria absoluta pel Club Natació Vic-etb ( Loehr-Peix-Sánchez) 2ª Fasttriatlón Club ( Gracia-Sanzberro-Ollé) 3ª les amfitriones del Club Natació Reus Ploms ( Rus-Hernández-Magem) 4ª Club Esportiu Picornell ( Pons-Martínez-Bofill) 5ª Club Esportiu TriathlonBCN ( Aguilar-Rubio-Breiz) fins un total de 18 Clubs participants.la victòria individual absoluta va ser per la duatleta de Lleida , Eva Ledesma ( Club Esportiu 4.40) amb un temps de 1 hora 6 minuts 49 segons.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.