MITJA MARATÓ MONTORNÈS – MONTMELÓ – VILANOVA – LA ROCA

0
599

La 22a Mitja Marató Montornès–Montmeló–Vilanova-La Roca, organitzada pel Club Atletisme Montornès, juntament amb els ajuntaments, administracions i entitats dels quatre municipis. La sortida es donarà a les 10,00 hores a la Zona Esportiva de Montornès del Vallés amb un recorregut que passa per la Vall del Mogent, passant per Montmeló, Montornès del Vallès i Vilanova del Vallès per arribar a La Roca del Vallès, des d’on es torna a la sortida a Montornès. Aquesta cursa es troba dins del circuit Challenge de Mitges Maratons de la Diputació de Barcelona. Paral·lelament se celebrarà la desena edició de la Cursa dels 6 km. de Montornès i la vuitena Mini Marató Solidària.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.