Henkel ofereix diumenge 1500 obsequis addicionals

0
589

Per a fer encara més visible el dia internacional del a dona amb foto commemorativa d’aquest esdeveniment. 4 de Març 2015 Diumenge, els primers 1500 inscrits que s’acostin al photocall desprès de la cursa del dia internacional de la dona rebran un detall i us farem una foto commemorativa en alta definició per que te la puguis descarregar a travès d’aquesta mateixa web com record. Amb aquest gest Henkel referma la responsabilitat social corporativa de l’empresa recolzant, un cop més, les diferents accions que la Mitja Montornès Montmeló Vilanova La Roca ha endegat per afavorir la participació de les dones tant a la cursa de 6 km. com a la Mitja Marató.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.