Intens cap de setmana pel duatletes Catalans

0
645

Les poblacions de L’Ametlla del Vallès i Castellcir van acollir el passat cap de setmana dues propostes de duatló , cronològicament parlant el dissabte a la tarda l’Ametlla del Vallès va celebrar una nova jornada de la Lliga Nacional de duatlons de carretera i just a l’endemà diumenge al mati Castellcir va ser la seu del Campionat de Catalunya per grups d’edats dins de la modalitat de duatlons de muntanya.Les dues competicions sota la distància sprint , on el duatletes van fer front a una primera cursa a peu de 5.000 metres, tot seguit 20 quilòmetres de ciclisme i per acabar un altre cursa a peu de 2.500 metres.| A l’Ametlla del Vallès el Club Natació Vic-etb es va endur tot al protagonisme guanyant tant les categories individuals masculina i femenina així com les dues classificacions per equips, dins de la categoria masculina victòria absoluta per Joan Ruvireta ( Club Natació Vic-etb) seguit de Albert Parreño ( Fasttriatlón Club)segon i tercer Isam Mounir ( Prat Distance triatló ).Per equips 1º Club Natació Vic-etb ( Ruvireta-Pericas-Quer) 2º Fasttriatlón Club ( Parreño-Aguilera-Carrasco)3º T-Bikes Club triatló ( Soley-Bonet-Real). En fèmines primer lloc per la duatleta de categoria sub-23 Marta Sánchez ( Club Natació Vic-etb) Anna Flaquer ( Fasttriatlón Club) segona i tercera Núria Peix ( Club Natació Vic-etb).Per equips 1ª Club Natació Vic-etb ( Sánchez-Peix-Aveni) 2ª Fasttriatlón Club ( Flaquer-Gracia-Conesa)3ª Prat Distance triatló ( Pons-Bonastre-Sepúlveda). A Castellcir triomf absolut per Anibal Fidalgo ( Club Medina Triatló ) Jan Margarit ( Club Natació Terrassa-cicles Morenito) segon absolut i primer junior ,pujant fins el tercer graó del podi Omar Martínez ( Club Triatló Lluçanès) .Per equips 1º Club Triatló Lluçanès ( Martínez-Cardona-Casas) 2º Club Natació Vic-etb ( Salvans-Rodellas-Collell) 3º Club Medina Triatló ( Fidalgo-Jiménez-Yánez). A la vessant femenina victòria absoluta per la duatleta de categoria veterana II , Isabel Gandia ( Club Esportiu Sistrells) seguida de Núria Garcia ( Club Triatló Baix Montseny)segona i tercera Montse Masip ( Club Triatló Lleida).Per equips 1ª Club Triatló Lleida ( Masip-Henseler-Aramburu).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.