Intens cap de setmana pel duatletes Catalans

0
838

Les poblacions de L’Ametlla del Vallès i Castellcir van acollir el passat cap de setmana dues propostes de duatló , cronològicament parlant el dissabte a la tarda l’Ametlla del Vallès va celebrar una nova jornada de la Lliga Nacional de duatlons de carretera i just a l’endemà diumenge al mati Castellcir va ser la seu del Campionat de Catalunya per grups d’edats dins de la modalitat de duatlons de muntanya.Les dues competicions sota la distància sprint , on el duatletes van fer front a una primera cursa a peu de 5.000 metres, tot seguit 20 quilòmetres de ciclisme i per acabar un altre cursa a peu de 2.500 metres.| A l’Ametlla del Vallès el Club Natació Vic-etb es va endur tot al protagonisme guanyant tant les categories individuals masculina i femenina així com les dues classificacions per equips, dins de la categoria masculina victòria absoluta per Joan Ruvireta ( Club Natació Vic-etb) seguit de Albert Parreño ( Fasttriatlón Club)segon i tercer Isam Mounir ( Prat Distance triatló ).Per equips 1º Club Natació Vic-etb ( Ruvireta-Pericas-Quer) 2º Fasttriatlón Club ( Parreño-Aguilera-Carrasco)3º T-Bikes Club triatló ( Soley-Bonet-Real). En fèmines primer lloc per la duatleta de categoria sub-23 Marta Sánchez ( Club Natació Vic-etb) Anna Flaquer ( Fasttriatlón Club) segona i tercera Núria Peix ( Club Natació Vic-etb).Per equips 1ª Club Natació Vic-etb ( Sánchez-Peix-Aveni) 2ª Fasttriatlón Club ( Flaquer-Gracia-Conesa)3ª Prat Distance triatló ( Pons-Bonastre-Sepúlveda). A Castellcir triomf absolut per Anibal Fidalgo ( Club Medina Triatló ) Jan Margarit ( Club Natació Terrassa-cicles Morenito) segon absolut i primer junior ,pujant fins el tercer graó del podi Omar Martínez ( Club Triatló Lluçanès) .Per equips 1º Club Triatló Lluçanès ( Martínez-Cardona-Casas) 2º Club Natació Vic-etb ( Salvans-Rodellas-Collell) 3º Club Medina Triatló ( Fidalgo-Jiménez-Yánez). A la vessant femenina victòria absoluta per la duatleta de categoria veterana II , Isabel Gandia ( Club Esportiu Sistrells) seguida de Núria Garcia ( Club Triatló Baix Montseny)segona i tercera Montse Masip ( Club Triatló Lleida).Per equips 1ª Club Triatló Lleida ( Masip-Henseler-Aramburu).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.