MÉS DE 2.500 INSCRITS A LA PRIMERA EDICIÓ DE LA UNIRUN,LA CURSA DE LES UNIVERSITATS

0
661

Superades totes les expectatives a la 1a edició de la Unirun. Més de 2.500 participants es reuniran el proper diumenge 8 de març a la línia de sortida per a prendre part a la Cursa de les Universitats. La prova està impulsada per les 12 Universitats catalanes de la mà de l’ECU (Esport Català Universitari), amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Secretaria General de l’Esport i l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, i gestionada per Gaudium Sports.| La Unirun arrencarà a les 9:30 del matí al Pg. Garcia Fària, al Districte de Sant Martí. La competició tindrà lloc en un circuit de 6.779 metres entre Barcelona i Sant Adrià del Besòs, amb arribada a l’esplanada del Parc del Fòrum. Els participants formaran equip defensant a cadascuna de les Universitats catalanes i lluiran una samarreta amb el seu color i logotip. La suma de les posicions dels 10 millors homes i les 5 millors dones de cada equip descobrirà la Universitat guanyadora, la Universitat guanyadora en categoria masculina i la Universitat guanyadora en categoria femenina. També hi haurà premis per als atletes més ràpids de cadascuna de les 12 universitats. A la Unirun 2015 la participació femenina és molt elevada. Més del 46% dels inscrits són dones. Afegir també que el 64% del total correspon a participants menors de 26 anys. La Unirun col·labora amb la Marató de TV3 2014, dedicada en aquesta ocasió a les malalties del cor i que fins a finals d’aquest mes encara pot rebre aportacions.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.