RUTA 1 DE MARÇ

0
612

Aquest diumenge 1 de març, el calendari català de curses en ruta disposa de dos bones ofertes, a Banyoles i a Gavà.
La 21a Mitja Marató del Pla de l’Estany i 8a Volta Popular a l’Estany, organitzades pel Club Natació Banyoles. La sortida de la mitja marató es donarà a les 9,30 hores amb un recorregut que transcorre pels municipis de Banyoles, Porqueres i Camós, amb sortida i arribada al Passeig Antoni Gaudí. La sortida de la volta a l’estany es donarà a les 10,00 hores amb els mateixos punts de sortida i arribada.| La 20a Mitja Marató Gavà – Castelldefels – Gavà, Gran Premi Diputació de Barcelona , organitzada per Grau Hollenstein Associats S.L. i els Ajuntaments de Gavà i Castelldefels. La sortida de la mitja marató es donarà a les 9,45 hores a l’Avinguda Joan Carles I de Gavà. També es disputaran curses de 5 km amb sortida a les 8,45 h i de 10 km amb sortida a les 9,00 hores des del mateix. Aquesta cursa forma part del Circuit l’Aliança, essent la tercera de les onze curses programades.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.